Upoznajte

Naš tim

Verujemo u dobre ideje fleksibilnost i preciznost

Objektivno mlad, subjektivno još mlađi tim – ozbiljan kad treba, ali odgovoran uvek. Imamo tu retku privilegiju da uživamo u poslu koji radimo i stalno, ali baš stalno se usavršavamo. Znanje i izgrađena reputacija su najvažnija imovina Pinpoint-a. Mi nismo velika agencija, ali zato kod nas uvek dobijete prvi tim. Ne pitajte nas kako radimo – pitajte naše klijente.

Marija Popovski

Osnivač

marija@pinpoint.rs
060 345 93 42

Marija Popovski
Osnivač

Posle više od decenije iskustva u marketingu uglavnom u internacionalnim kompanijama, od čega preko 7 godina na rukovodećim pozicijama, logičan korak je bio pokretanje svoje priče. Marija je na vreme prepoznala pravce razvoja marketinga i značaj društvenih mreža, pogotovo za manje lokalne biznise koji su i ciljna grupa Pinpoint-a. Odlično razume principe funkcionisanja reklamiranja na Google-u i društvenim mrežama i nepogrešivo tumači rezultate kampanja. Izuzetno mnogo ulaže u usavršavanje i praćenje novih tehnologija, tako da svojim klijentima uvek može da ponudi aktuelna rešenja. Obožava da putuje u čemu je ovaj posao ni malo ne ograničava. Udata je za jednog Borisa i majka je dvoje školaraca.

Jelena Petrović

Partner

jelena@pinpoint.rs
064 237 1135

Jelena Petrovic
Partner

Danas ne postoji uspešna marketing agencija bez psihologa u timu, zato je upravo Jelena druga osoba koja se priključila Pinpoint-u. Jelena je psiholog sa više od 15 godina iskustva u raznim vrstama istraživanja, pre svega iz oblasti obrazovanja. Nema mnogo kvalifikovanijih osoba od Jelene da pravilno procene psihologiju potrošača za svakog klijenta, proizvod ili uslugu koje reklamiramo. Jelenina procena je polazna tačka za definisanje marketing strategije i ona je nezamenjiv član Pinpoint tima. Pored psihološkog profilisanja, Jelena piše tekstove i obzirom na prethodno iskustvo vodi profile klijenata koji se bave edukacijom dece. Udata je za jednog Nikolu i majka je dvoje školaraca.

Ivan Drašer

SEO

Ivan Drašer
SEO

Dugogodišnje iskustvo u digitalnom marketingu doprinelo je tome da se iskristališe posebno interesovanje za SEO (Search Engine Optimization) i profesionalna usmerenost ka optimizaciji sajtova. Svakodnevno pronalazi nove načine kako da unapredi rangiranje klijenata na Google pretraživaču uz stručnu i nesebičnu podršku. Novi klijent je uvek novi izazov, a Ivan voli izazove!

Kao neko ko ima vrlinu da aktivno sluša sagovornika, a samim tim ga i čuje, u potpunosti shvata potrebe klijenta, te situacije rešava iz više uglova. Vredan je, aktivan, voli da putuje i tata je troje sitne dece.

Irena Barudžija

Irena Barudžija

Dizajner

Irena Barudžija
Dizajner

Neizostavna karika u marketingu je grafički dizajn.

Višegodišnje iskustvo i rad u raznim oblastima grafičkog dizajna usavršilo je Irenu da prepozna zahteve i želje klijenata, te da povezujući grafičke elemente dopre do ciljnih grupa. Klijentima pruža mogućnost da kroz vizuale budu predstavljeni na najbolji način i prepoznatljivi kroz izgrađeni vizualni identitet koji će se razlikovati od drugih.

Konstantno se usavršava na raznim poljima i prati novitete u digitalnom marketingu, programima i alatima za grafički dizajn.

Voli prirodu i duge šetnje. Udata je i ponosna mama jedne sveže školarke i udomiteljka jednog psa.