Pronađite svoje mesto u digitalnom svetu.

Privucite i održite pažnju vaše publike.

Napravite vebsajt po vašoj meri.

Sve usluge digitalnog marketinga na jednom mestu.

PinPoint_Usluge_drustvene-mreze_1
Vođenje profila na društvenim mrežama

Sigurni smo da znate kako da otvorite Facebook, Instagram i LinkedIn profil, ali znate li sve trikove koje mi svakodnevno primenjujemo za desetine zadovoljnih klijenata? Pogledajte kako izgledaju profili koje mi vodimo – i vaš može izgledati tako.

PinPoint_Usluge_Strategija_1
Strategija digitalnog marketinga

Ne postoji univerzalna strategija nastupa na Internetu i društvenim mrežama. Nama je svaki klijent projekat za sebe. Kada razumemo trenutnu poziciju, kao i gde želite da se vaš brend, proizvod ili usluga nalaze, predlažemo adekvatnu strategiju koja će ih tamo i dovesti.

PinPoint_Usluge_Oglasavanje_2
Oglašavanje

Ne tako davno objave na društvenim mrežama bile su vidljive i bez plaćenih oglasa. Danas je to gotovo nezamislivo. Lako je biti vidljiv sa milionskim budžetima, ali ono što je jedna od naših glavnih konkurentskih prednosti je da znamo da izvučemo maksimum iz ograničenih sredstava.

PinPoint_Usluge_Sadrzaj_2
Kreiranje sadržaja

Fotografišemo, obrađujemo vaše fotografije, pravimo grafička rešenja, pišemo tekstove. Kratka snažna poruka u okviru vizuelnog rešenja, informativni tekst u sklopu objave ili tekst za blog – dobar sadržaj u našem poslu je onaj koji probudi reakciju publike. Mi kreiramo baš takve sadržaje.

PinPoint_Usluge_Istrazivanje_2
Istraživanje tržišta

Svaka kampanja koju pustimo je predmet naše analize. Proveravamo, ispitujemo u kojoj meri je efikasna, koja publika najbolje reaguje i na koji način da smanjimo trošak svog klijenta, a da dobijemo najbolje rezultate.

PinPoint_Usluge_email_2
Email marketing

Postoje specifični slučajevi kada ovaj pristup promocije daje dobre rezultate. Mi znamo da prepoznamo takve slučajeve i naravno da uspešno iskoristimo priliku.

PinPoint_Usluge_vebsajt_2
Izrada websajtova

Web sajt je pored društvenih mreža digitalni izlog vašeg biznisa. Zajedno sa našim saradnicima nudimo kompletna rešenja izrade web sajtova – od jednostavnih prezentacija do kompleksnih e-komerc rešenja.

PinPoint_Usluge_seo_2
SEO

I najbolji sajt je beskoristan ako je nevidljiv. Uz SEO (optimizacija sajta za pretraživače) uslugu koju mi pružamo, vaš sajt će se pomeriti prema vrhu rezultata pretrage.